Գդալի մեջ մի քիչ բրինձ լցրեք ու այրեք… Վստահեցնում ենք՝ արդյունքը ձեզ շոկի կենթարկի

Այսօր կանդրադառնանք արհեստական մթերքին, ավելի կոնկրետ՝ բրնձին: Ծանոթացեք այս տեղեկատվությանը և պատմեք ձեր մտերիմներին, որպեսզի նրանց վտանգից հեռու պահեք:

1ճ.գ. բրինձ լցրեք սառը ջրով բաժակի մեջ ու լավ խառնեք: Որոշ ժամանակ անց բրինձը պիտի հավաքվի բաժակի ներքևի մասում: Դա նորմալ է: Եթե հատիկները մնան ջրի մակերեսին, զգույշ եղեք:

Կրակով թեստ
Բրինձն այրեք լուցկիով: Արհեստական բրինձը իսկույն կբռնկվի, ու պլաստմասի հոտ կտարածվի:
Փշրել բրինձը
Եթե փշրեք մի քանի հատիկ բրինձ, կհասկանաք հետևյալը. բնական բրինձը կվերածվի սպիտակ ալյուրի, իսկ արհեստականը՝ դեղնավուն զանգվածի:

Բորբոսով թեստ
Եթե ուզում եք իմանալ՝ արդյո՞ք ձեր գնած բրինձն անվտանգ է, թե՝ ոչ, մի քիչ լցրեք կոնտեյների մեջ ու պահեք տաք տեղում: Մի քանի օր անց իսկական բրնձի վրա բորբոս կառաջանա: Իսկ ահա արհեստական բրինձը կմնա թարմ:

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում