Այսքան ժամանակ չեմ իմացել, որ սովորական ռեհանը այդքան բուժիչ հատկություններ ունի․ Այն հրաշքներ է գործում

Այսքան ժամանակ չեմ իմացել,որ սովորական ռեհանը այդքան բո ւժիչ հատկություններ ունի․․․Այն հրաշքներ է գործում։ Հնդկաստանում ռեհանը համարվում է սուրբ բույս, որն օգնում է ձեռք բերել աստվածային ոգ եշնչում: Հնդիկները կարծում են, որ դրա ուժն այնքան հզոր է, որ այն նույնիսկ անվանել են «անձնագիր՝ դեպի երկինք»:

Ռեհանը մեծ տարածում ունի նաև Կովկասում, որտեղ ասում են. «Նա, ով ռեհան է ուտում, երկար է ապրում»: Ռեհանի օգտակար հատկանիշները Նախևառաջ, ռեհանը հրաշալի միջոց է տարբեր տեսակի բարձր ջերմության դեպքում:

Բարձր ջերմությունը ինքնին հի վանդություն չի համարվում, սա նախանշան է, որ օր գանիզմը պայքարում է որևէ ինֆեկցիայի դեմ:Ռեհանը համարվում է բնական հակաբ իոտիկ միջոց, և բակտ երիասպան, սնկաս պան և հա կանեխիչ հատկանիշների շնորհիվ այն արդյունավետ կերպով ազդում է ջերմաստիճանի բարձրացման պատճառի վրա և իջեցնում է ջերմությունը:

Մեծ քանակությամբ վի տամի С-ի և ռուտինի շնորհիվ՝ ռեհանի օգտագործումը խթանում է անո թների պատերի ամրությունը, կանխար գելում է դրանց փխրունությունը, իսկ ռեհանի բաղադրության մեջ մտնող հակաօ քսիդանտները պաշտպանում են սրտանո թային համակարգն ու կանխարգելում են ազատ ռա դիկալների բացասական ազդեցությունը: Այս բույսի բաղադրության մեջ մտնող տարրերը նաև նվազեցնում են վ ատ խոլեստերինի մակարդակը, լավացնում են ար յան շրջանառությունը:

Ռեհանի շնորհիվ սիրտը ստանում է այդքան անհրաժեշտ կալ իումը: Ռեհանի թուրմ 1ճ/գ չորացրած ռեհանի կամ 30 գրամ թարմ ռեհանի վրա լցրեք մեկ բաժակ եռացրած ջուր, կափարիչը ծածկեք և թողեք թրմվի կես ժամ: Ապա քամեք և օրական 3 անգամ 1/3 բաժակ խմեք այս թուրմից՝ ուտելուց 30 րոպե հետո:Հակացուցված է հղ իներին, բոլոր նր- անց, ովքեր սրտ ամկանի ին ֆարկտ են տարել,ին սուլտ, ունեն թրո մբոֆլեբիտ կամ ներքին վերջույթների թրո մբոզ, էպի լեպսիա, սր տի իշ եմիկ հի վանդություններ, ար յան ցածր մա կարդելիություն, սր տանո թային հի վանդություններ:։

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում