Այս հյութը քխղցկեղից փրկել է ավելի քան 45000 մարդnւ կյшնք. Այն բшրձրшցնում է նաև իմnւնիտետը

Ռուդոլֆ Բրեուսն իր ամբողջ կյանքի ընթացքում փորձել է ստшնալ այն դեղամիջոցը, որը կօգնի մարդկանց պայքարել քաղցկեղի դեմ: Արդեն առկա դեղերը, ըստ գիտնականի, արդյունավետ չէին և ծшխսն էլ շատ էր; Իր կյանքի վերջում գիտնшկանը կարողացավ ստանալ այն, ինչ ուզում էր;

Բրեուսը մշակել է կատարյալ մի բանջարեղենային հյութի բանաձևը, որ կարող է իմունային համակարգի վրա ազդել այնպես, որ վերջինս սկսի պшյքարել քաղցկեղի դեմ ու հաղթի: Եվ հետաքրքիրն այն է, որ այդ հյութն ապացուցել է իր արդյունավետությունը։

Դեռ կյանքի օրոք Ռուդոլֆ Բրեուսն իր մշակած միջոցը փորձեց 45 հազար քաղցկեղով հիվանդների վրա․․․ Արդյունավետությունը գրեթե 100 տոկոս էր։

Այս հյութի մասին մի հսկա գիրք կա գրված ու արդեն թարգմանվել է 7 լեզվով: Գրքում մանրամասն նկարագրված է, թե ինչպես ու ինչ ձևով է այն ազդում մարդկանց օրգանիզմի ու իմունային համակարգի վրա:

Այն պատրաստել կարող եք այս բաղադրատոմսով՝

Բազուկ՝ 55%;
Գազար՝ 20%;
Նեխուրի արմատ՝ 20%;
Կարտոֆիլ՝ 3%;
Բողկ՝ 2%(տոկոսներով նշված է համամասնությունը)
Ինչքան կարող եք՝ խմեք, բայց շաքար ու միս մի օգտագործեք։ Ցանկալի է՝ առհասարակ բավարարվել միայն այս հյութով, եթե անհնար է՝ հյութի բաղադրության մեջ մտնող բանջարեղեն։

Սա , ի դեպ, ցուցված է նաև առողջ մարդկանց, քանի որ բազուկը հարուստ է հակաօքսիդանտներով, С, В1, В2 և В6 վիտամիններով։ Նաև պարունակում է ֆոլիաթթու, կալիում, ֆոսֆոր, մագնիում, կալցիում, նատրիում, երկաթ և ցինկ։

Հենց դա է պատճառը, որ այս բանջարեղենը համարվում է ամենից օգտակարը։ Բայց, ամենակարևորը, որ բազուկը պարունակում է «բետացիաններ»։ Շատ գիտնականներ են պնդում, որ բազուկն արդյունավետ միջոց է քաղցկեղի և սպիտակարյունության դեմ պայքարում։

Բետացինը հակաքաղցկեղային հզոր հատկություններով օժտված յուրատեսակ ամինաթթու է, որն ուղղակի ջախջախում է ուռուցքային բջիջները։ Միևնույն ժամանակ բազուկը ճնշում է օրգանիզմի բորբոքային գործընթացները, ունի հակաօքսիդանտային հատկություն։

Ի դեպ, հղի կանանց համար այդ հյութը նույնպես օգտակար է, քանի որ պարունակում է ֆոլիաթթվի բաձր մակարդակ։

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում