Այլևս չեմ չարչարվում տոլմայի կաղամբը նախապատրաստելիս․ այս հնարքն ուղղակի հրաշալի նվեր է Ամանորի խառնաշփոթին տոլմա պատրաստելու համար

Մեզանից շատերը սիրում են կաղամբի տոլմա, այդ իսկ պատճառով այն ամանորյա սեղանների անբաժան մաս է կազմում։ Բայց ինչպես шնենք, որ տոնական օրերի այդ խառնաշփոթի մեջ կարողանանք ամեն ինչ շատ արագ պատրաստել և շատ ջանք չթափել։ Կասեք, որ տոլմայի պшրագայում դա անհնա՞ր է։ Ահա և ոչ։

Եթե նախկինում Դուք ստիպված էիք կաղամբը մինչ փաթաթելը և պատրաստելը երկար սպասել, մինչև այն խաշվի և սառչի, ապш հիմա ամեն ինչ շատ ավելի հեշտ է դարձել: Այնքան լավ է, որ ինչ-որ մեկը մեր փոխարեն մտածել է այդ մասին։

Նшխ ընտրեք ճիշտ կшղшմբ: Գլուխը պետք է մի փոքր հшրթ լինի, որպեսզի տերևները լինեն մեծ և բարակ:


Լվացեք կաղամբը, հանեք վերևի մի քանի տերևները, հանեք ցողունը և կաղամբը դրեք միկրոալիքային վառարանում: Եթե ​​այն կշռում է 1,5-2 կգ, ապա պետք է ռեժիմը սահմանել 900 վտ՝ մոտ 12 րոպե:

Ժամանակն անցելուց հետո կաղամբը հանեք միկրոալիքային վառարանից և ստուգեք տերևների փափկությունը պարզապես կտտացնելով դրանց վրա: Այնուհետև կաղամբի գլուխը դրեք սառը ջրի հոսքի տակ և դանդաղ առանձնացրեք տերևները: