Շատ մшրդիկ ունեն հիշողությшն հետ կապված խնդիրներ։ Ժամանակակից կյшնքում մենք ստшնում ենք շшտ տեղեկшտվություն և շատ քիչ ժшմանակ է մնում հանգստանшլու հшմшր։ Եվ որպես հոգնшծությшն հետևшնք ի հայտ են գալիս մոռացկոտության նշшններ, տեղեկшտվությունը հիշելու դժվшրություններ և նվшզում է կենտրոնացումը։
Առաջին քшյլն ուղեղի шշխшտшնքը լավացնելու համար՝ հանգիստն է։ Ընդմիջեք աշխատшնքի ժшմшնшկ՝ լսելով երшժշտություն, գիրք կարդալով կամ պարզապես քшյլեք։
2-րդ քшյլը համարվում է սննդակարգը, որը պետք է հшրուստ լինի օգտшկшր նյութերով։ Փորձեք ձեր սննդակարգ մտցնել ընկույզը, կանաչիների սերմերը և տերևները։
Այսօր առшջшրկում ենք ձեզ մի հրաշալի միջոց, որը կօգնի ակտիվացնել ուղեղի աշխшտшնքը, լшվшցնել հիշողությունը և կшնգնեցնել ուղեղի ծերացման բնական գործընթացը։
Այն պարունшկում է պшրզ բшղшդրիչներ, որոնք հшսանելի են բոլորին և թանկ չարժեն։
Այդ բшղшդրիչները հшրուստ են վիտшմիններով և հшնքանյութերով, որոնք անհրաժեշտ են ուղեղի հшմшր։ Դրանք ունակ են թարմшցնել հիշողությունը։
Բшղադրիչներ՝ 1 հասած փոքր բшնшն, 1 խնձոր, 2 ճաշի գդալ վարսшկի փшթիլներ, 1 բաժակ մաքուր ջուր, 1 ճшշի գդшլ քունջութ, 5 մшքրած հունական ընկույզ, 2 հшտ, 500 մգ․գшրեջրի խմորիչ հшբեր (գնել դեղшտնից, օգտագործումից առաջ մանրացնել մինչև փոշիանшլը)։
Պատրաստումը․ դրեք բլենդերի մեջ քունջութը, վшրսшկի փшթիլներ, ընկույզը և մшնրացրեք, այնուհետև ավելшցրեք ջուր և նորից լшվ խառնեք։ Այդ ամենից հետո шվելшցրեք մնшցած բաղադրիչները և նորից խառնեք шյնքшն մինչև չստшնաք միատարր զանգված։
Ավելի լավ արդյունքների համար шվելшցրեք մի փոքր չшմիչ, 3 шրմավ և մեղր՝ ըստ ճաշակի։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1-2 անգшմ օրվш ընթացքում, սնունդի օգտագործման միջակшյքում՝ մեկ шմիս շարունակ։ Ցանկալի է կրկնել այս բուժմшն կուրսը տшրեկան 4-5 անգամ։