Շատ մարդիկ ունեն հիշողության հետ կապված խնդիրներ։ Ժամանակակից կյանքում մենք ստանում ենք շատ տեղեկատվություն և շատ քիչ ժամանակ է մնում հանգստանալու համար։ Որպես հոգնածության հետևանք ի հայտ են գալիս մոռացկոտության նշաններ, տեղեկատվությունը հիշելու դժվարություններ, և նվազում է կենտրոնացումը։
Առաջին քայլը՝ ուղեղի աշխատանքը լավացնելու համար, հանգիստն է։ Ընդմիջեք աշխատանքի ժամանակ լսելով երաժշտություն, գիրք կարդալով կամ պարզապես քայլեք։ 2-րդ քայլը համարվում է սննդակարգը, որը պետք է հարուստ լինի օգտակար նյութերով։ Փորձեք ձեր սննդակարգ մտցնել ընկույզ, կանաչիների սերմեր և տերևներ։
Այսօր առաջարկում ենք ձեզ մի հրաշալի միջոց, որը կօգնի ակտիվացնել ուղեղի աշխատանքը, լավացնել հիշողությունը և կանգնեցնել ուղեղի ծերացման բնական գործընթացը։
Այն պարունակում է պարզ բաղադրիչներ, որոնք հասանելի են բոլորին և թանկ չարժեն։ Այդ բաղադրիչները հարուստ են վիտամիններով և հանքանյութերով, որոնք անհրաժեշտ են ուղեղի համար։
Դրանք ունակ են թարմացնելու հիշողությունը։ Բաղադրիչներ՝ 1 հասած փոքր բանան, 1 խնձոր, 2 ճաշի գդալ վարսակի փաթիլներ, 1 բաժակ մաքուր ջուր, 1 ճաշի գդալ քունջութ, 5 մաքրած հունական ընկույզ, 2 հատ, 500 մգ գարեջրի խմորիչ հաբեր (գնել դեղատնից, օգտագործումից առաջ մանրացնել մինչև փոշիանալը)։
Պատրաստումը՝
Դրեք բլենդերի մեջ քունջութը, վարսակի փաթիլները, ընկույզը և մանրացրեք, այնուհետև ավելացրեք ջուր և նորից լավ խառնեք։ Այդ ամենից հետո ավելացրեք մնացած բաղադրիչները և նորից խառնեք այնքան, մինչև չստանաք միատարր զանգված։ Ավելի լավ արդյունքների համար ավելացրեք մի փոքր չամիչ, 3 արմավ և մեղր՝ ըստ ճաշակի։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1-2 անգամ օրվա ընթացքում, սնունդի օգտագործման միջակայքում, մեկ ամիս շարունակ։ Ցանկալի է այս բուժման կուրսը կրկնել տարեկան 4-5 անգամ։