Ամանորին հայկական ավանդական տոլման փոխարինեք այս տեսակով. դուք հաստատ չեք փոշմանի

Բաղադրիչներ՝ կաղամբ – 10 տերև, ջուր, աղ՝ ըստ ճաշակի, բուսական յուղ– 2 ճ/գ, միջուկի համար, թարմ սունկ – 500 գ, բրնձի շիլա – 1/2 բաժակ, տոմատի մածուկ – 1-2 ճ/գ, աղ՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը.
Կաղամբի տերևները մոտ 2-3 րոպե խաշել ջրի մեջՄիջուկի համար սունկը լվանալ, մանր կտրատել, եփել, խառնել բրնձի և տոմատիմածուկի հետ, աղ ցանել:

Կաղամբի յուրաքանչյուր տերևի վրա 2-3 գդալ միջուկ լցնել և փաթաթել: Տոլմաները տապակել բուսական յուղով, այնուհետև շոգեխաշել ջեռոցում:

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում