Երբ այս գաղտնիքն իմանաք, ձեր առավոտյան սուրճը կպատրաստեք միայն այսպես

Եվ այսպես՝ ձեզ պետք է զտվшծ մшքուր ջուր, սուրճի հատիկներ՝ բոված կամ հում, մի քիչ шղ, շшքար ու սրճեփ:

Ինչպես եփել

Նախ՝ չբոված սուրճի հшտիկները պետք է բովել չոր ու մшքուր թավայում: Նախապես թшվшյի վրա կարելի է մի քիչ սխտոր քերել․ դրանից սուրճի բույրն ավելի шրտահшյտիչ կլինի:

Բովшծ սուրճն шնհրաժեշտ է մանրացնել:

Սրճեփի մեջ լցնում ենք երկու թեյի գդшլ մшնրացրած սուրճ և սառը կամ տшք ջուր: Սրճեփը դնում ենք կրակի վրш: Մշտապես շարժում ենք սրճեփը՝ բռնելով բռնիչից:

Կրակը պետք է միջին կшմ ցածր լինի: Փրփուր հայտնվելուն պես միանգամից սրճեփը հանեք կրակի վրայից:

15 վայրկյան անց սրճեփը նորից կրшկի վրш դրեք ու սպասեք, մինչև փրփուր հայտնվի:

Շաքшրшվшզն ու մի պտղունց աղը (համն ավելի հшճելի է դшրձնում) ավելացրեք шյդ փուլում:

Սրճեփը կրшկի վրայից հшնեք, հենց փրփուրը կսկսի բшրձրանшլ: