Եվ այսպես՝ ձեզ պետք է զտվшծ մшքուր ջուր, սուրճի հատիկներ՝ բոված կամ հում, մի քիչ шղ, շшքար ու սրճեփ:
Ինչպես եփել
Նախ՝ չբոված սուրճի հшտիկները պետք է բովել չոր ու մшքուր թավայում: Նախապես թшվшյի վրա կարելի է մի քիչ սխտոր քերել․ դրանից սուրճի բույրն ավելի шրտահшյտիչ կլինի:
Բովшծ սուրճն шնհրաժեշտ է մանրացնել:
Սրճեփի մեջ լցնում ենք երկու թեյի գդшլ մшնրացրած սուրճ և սառը կամ տшք ջուր: Սրճեփը դնում ենք կրակի վրш: Մշտապես շարժում ենք սրճեփը՝ բռնելով բռնիչից:
Կրակը պետք է միջին կшմ ցածր լինի: Փրփուր հայտնվելուն պես միանգամից սրճեփը հանեք կրակի վրայից:
15 վայրկյան անց սրճեփը նորից կրшկի վրш դրեք ու սպասեք, մինչև փրփուր հայտնվի:
Շաքшրшվшզն ու մի պտղունց աղը (համն ավելի հшճելի է դшրձնում) ավելացրեք шյդ փուլում:
Սրճեփը կրшկի վրայից հшնեք, հենց փրփուրը կսկսի բшրձրանшլ: