Աղցան «Նրբություն»․ այս աղցանը կդառնա Ձեր ամանորյա սեղանի զարդը․ համը՝ աննկարագրելի

Թեթև ուտեստներ նախընտրում են գրեթե բոլորը։ Հիմնական ուտեստներին զուգահեռ աղցանների մատուցումը առավել հագեցնող, բազմազան և հետաքրքիր է դարձնում հացկերույթը։

Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել «Նրբություն» աղցանը, որի համն իսկապես համապատասխանում է իր անվանը։

Անհրաժեշտ է՝ հազարի տերևներ — 8 հ․, տապակած կամ խաշած (ինչպես ու կնախընտրեք դուք) սունկ — 200 գ․, տապակած կամ խաշած հավի կրծքամիս — 200 գ․, խոզապուխտ — 100 գ․, գունավոր պղպեղներ — 2 հ․, լոլիկ մանր — 8 հ․, պինդ տեսակի պանիր — 100 գ, աղ և մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի։

Բոլոր բաղադրիչները մանրացնել, միախառնել, համեմել աղով, մայոնեզով և վերջ։ Մատուցել հիմնական ուտեստների հետ։

Համեղ է և մեկ անգամ փորձելուց հետո կրկին պատրաստելու ցանկություն է լինում։