Վերցնում ենք 1 բաժակ գրեչկա, 1 բաժակ բրինձ. վերջում այնպիսի համեղ ուտեստ Է ստացվում, որ մատները հետը կուտեք

Հնդկաձավարի շիլա բրնձով: Նման շիլա ես կարող եմ ուտել գրեթե ամեն օր, ինձ այն չի ձանձրացնում:

Մթերքները ներծծվում են միմյանց բույրերով և ստացվում է շատ համեղ ու անսովոր ուտեստ: Փորձեք ինքներդ և կարծում եմ, որ դուք չեք զղջա: Այս ուտեստի բաղադրիչները էժան են, այն հեշտ է պատրաստվում և համեղ է:

Բաղադրատոմսը. բրինձ — 1 բաժակ, հնդկաձավար — 1 բաժակ, կարագ-30 գր, սխտոր-2 պճեղ, սոխ-1 հատ, գազար 1 հատ, բուսական յուղ,, աղ, ըստ ճաշակի, սև պղպեղ ՝ ըստճաշակի, միս (խոզի միս) — 650 գր, ջուր-4 բաժակ, (բաժակ-180 մլ)։

Հնդկաձավարի շիլա բրնձով: Նման շիլա ես կարող եմ ուտել գրեթե ամեն օր, ինձ այն չի ձանձրացնում: Մթերքները ներծծվում են միմյանց բույրերով և ստացվում է շատ համեղ ու անսովոր ուտեստ: Փորձեք ինքներդ և կարծում եմ, որ դուք չեք զղջա: Այս ուտեստի բաղադրիչները էժան են, այն հեշտ է պատրաստվում և համեղ է:

Բաղադրատոմսը. բրինձ՝ 1 բաժակ, հնդկաձավար՝ 1 բաժակ, կարագ՝ 30 գր., սխտոր՝ 2 պճեղ, սոխ՝ 1 հատ, գազար՝ 1 հատ, բուսական յուղաղ՝ ըստ ճաշակի, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, միս(խոզի միս)՝ 650 գր, ջուր՝ 4 բաժակ, (բաժակ-180 մլ)։

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում