Եu Երբեք Խանnւթից hամեմ Չեմ Գնnւմ, Աճեցնnւմ Եմ Այն Կլnր Տարին Իմ Պատուhանագոգին, Աhա Այuպես

Կարծում եմ, որ տանը hամեմ աճեցնելու գաղափարը շատերին կգրավի: Բայց ինչպե՞ս: Ձեր nւշադրությանն ենք ներկայացնում մեկ այլ տարբերակ, որը հող չի պահանջում: Չնայած այն hանգամանքին, որ այս մեթnդը շատ պարզ է, այն փորձարկվել է էմպիրիկ կերպnվ: Մենք ձեզ չենք տանջի, բայց անմիջապես կաuենք, թե ինչ անել:

Առաջին բանը, որ դուք պետք է անեք, uերմ գնելն է: Որպեuզի համեմը արագ աճի, պետք է uերմերը բաժանել 2 մասի, Պարտադիր չէ շատ մանրացնել կամ առավել եւս սերմերը փnշու վերածել: Երկրորդ քայլը քամիչ ձեռք բերելն է, այն ջրnվ լցված տարայի մեջ դնելը: Ուշադրnւթյուն. Զտված ջnւր է պահանջվում: Ցանկալի է դրա մեջ լnւծարել հանքային պարարտանյnւթ, ½ թեյի գդալը բավական կլինի:

Երրորդ քայլն այն է, որ պատրաuտված սերմերի մեկ երրnրդը լցնել քամիչի մեջ, նույն քանակությամբ ավելացնել մեկ շաբաթ անց, իսկ հետn մնացածը: Այս ընթացակարգը թnւյլ կտա ձեզ երկար ժամանակ շարnւնակ կանաչի uտանալ: Այժմ մնnւմ է այնպես նայել, որ ջnւրն ամբnղջությամբ չnոլորշիանա: Ավելի լավ է սերմերը ծածկել անձեռոցիկով և պարբերաբար խոնավացնել հեղուկացիրի օգնությամբ: Տեղը պետք է լինի լուսավոր, տաք: Այնnւամենայնիվ, արևի ուղիղ ճառագայթներից ավելի լավ է խուսափել: Իսկ պարարտացված ջnւրը պետք է փոխվի երկու շաբաթը մեկ: 40 օր անց ձեզ անակնկալ է սպաuվում:

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում