6 սննդամթերք, որոնք օրգանիզմը մաքրում են ավելի լավ, քան ցանկացած այլ դեղամիջոց

1. Կարմիր ճակնդեղ

Սա օրգանիզմի համար 1 «մաքրողն» է: Առաջին հերթին այն պարունակում է ցելյուլոզա, ֆոսֆոր, պղինձ, С վիտամին և մի շարք օրգանական թթուներ, որոնք բարելավում են ուտելիքի «շարժը» և վերացնում աղիքների «վատ» կազմալուծված բակտերիաները: Երկրորդ. նրա բաղադրության մեջ է մտնում «բետաին» լիպոտրոպ նյութը, որը լյարդին օգնում է ավելի արդյունավետորեն ազատվել թունանյութերից: Իսկ երրորդ հերթին, ճակնդեղը ֆոլաթթվի (առաջանում են ավելի շատ նոր բջիջներ):
Օգտագործման ձևը. շոգեխաշված, կաղամբապուրում, աղցաններում, արգանակների և հյութերի տեսքով:

2. Սպիտակակեղև կաղամբ

Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ սննդային թելեր, որոնք օգնում են «կապել» ծանր մետաղները ու տոքսինները և դուրս հանել դրանք աղիքներից: Բացի այդ, կաղամբը հարուստ է օրգանական թթուներով, որոնք բարելավում են մարսողությունը և կարգավորում միկլոֆլորան մարսողական համակարգի օրգաններում: Բայց սա էլ դեռ ամենը չէ: Կաղամբում պարունակվում է հազվադեպ հանդիպող վիտամին U-ն: Այն «ոչնչացնում է» վնասակար քիմիական նյութերը, մասնակցում է վիտամինների սինթեզմանը և նույնիսկ փակում է խոցերը:

Օգտագործման ձևը. թարմ, թթու դրված, սոկի տեսքով:

3. Սխտոր

Մեկ պճեղ սխտորի մեջ պարունակվում է 400-ից ավելի օգտական բաղադրիչներ: Դրանք իջեցնում են արյան մեջ «վատ» խոլեստերինի մակարդակը, մաքրում անոթները, ոչնչացնում ուղեղի քաղցկեղ առաջացնող բջիջները: Այդ բաղադրիչները վերացնում են դիֆտերիալ և տուբերկուլյոզային հանգույցը, ստամոքսի խոցի պատճառ հանդիսացող Helicobacter բակտերիան, ինչպես նաև «հանում են» ճիճուները և այլն:

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում