Թե ինչու ավելի վաղ չեմ իմացել պանիրը կտրատելու այս հնարքի մասին․․․ ռեստորանի աշխատողը կիսվել է գաղտնիքով

Մի ծանոթ խոհարար ունեմ, ով աշխատում է հայտնի ռեստորաններից մեկում:

Հենց նա էլ ինձ պատմել է այս հիանալի հնարքի մասին:

Եթե վերցնեք պանրի եռանկյուն կտոր, կտրատեք այս եղանակով, կստացվեն գեղեցիկ կտորներ: Մեթոդն իսկապես պարզ է, խնայող և հետաքրքիր: Պանրի կտորները ստացվում են կոկիկ, և մեծ ջանքեր գործադրելու կարիք չկա:

Բոլորն էլ ունեն կտրատելու իրենց հնարքը, սակայն կոնկրետ այս եղանակի մասին քչերին է հայտնի: Հիմա կցուցադրեմ մանրամասն, որպեսզի հասկանաք ամեն ինչ:

Այսպիսով, ինչպես կտրատել պանիրը

Առաջին հերթին կտրել վերևի հատվածը, որտեղ սուր եզրն է: Պետք է կտրել կեսից մի քիչ փոքր հատվածը:

Շուռ տվեք կտորը: Կտրեք հիմնական կտորը աջ կողմից:

Հետո էլ ձախ:

Արդյունքում ստացվում է 4 հավասար եռանկյուն:

Այս կերպով կտրատված պանիրը շատ գեղեցիկ տեսք կհաղորդի սեղանին: