Մի ծանոթ խոհարար ունեմ, ով աշխատում է հայտնի ռեստորաններից մեկում:
Հենց նա էլ ինձ պատմել է այս հիանալի հնարքի մասին:
Եթե վերցնեք պանրի եռանկյուն կտոր, կտրատեք այս եղանակով, կստացվեն գեղեցիկ կտորներ: Մեթոդն իսկապես պարզ է, խնայող և հետաքրքիր: Պանրի կտորները ստացվում են կոկիկ, և մեծ ջանքեր գործադրելու կարիք չկա:
Բոլորն էլ ունեն կտրատելու իրենց հնարքը, սակայն կոնկրետ այս եղանակի մասին քչերին է հայտնի: Հիմա կցուցադրեմ մանրամասն, որպեսզի հասկանաք ամեն ինչ:
Այսպիսով, ինչպես կտրատել պանիրը
Առաջին հերթին կտրել վերևի հատվածը, որտեղ սուր եզրն է: Պետք է կտրել կեսից մի քիչ փոքր հատվածը:
Շուռ տվեք կտորը: Կտրեք հիմնական կտորը աջ կողմից:
Հետո էլ ձախ:
Արդյունքում ստացվում է 4 հավասար եռանկյուն:
Այս կերպով կտրատված պանիրը շատ գեղեցիկ տեսք կհաղորդի սեղանին: