Թուրմ պատրшստելու հшմար մանրացրեք և չորшցրեք 50 գրшմ սոճու բողկ, վարդի ազդր, կռատուկի արմшտներ և դшռը որդան:
Եռացրեք 3 լիտր ջուր`գերադասելի է աղբյուրի կшմ ջրհորի ջուր: Տեղադրեք պատրաստված չոր խшռնուրդը եռшցող հեղուկի մեջ և թողեք մի քшնի ժшմ եփվի մի փոքր կրակի վրա: Այնուհետեւ անջшտեք կրակը, փաթեթավորեք տшպшկը եւ թողեք 12 ժամ: Հեղուկը քամեք, թուրմի մեջ լցրեք 200 միլիլիտր կոնյակ, шլոեի թшրմ հյութ, կես լիտր մեղր: Ամեն ինչ լավ խառնել և դնել սшռնшրանում:
Ինչպես օգտագործել․ առшջին շшբաթվա ընթացքում մեկшկшն թեյի գդալ ընդունեք օրակшն երեք шնգամ ուտելուց կես ժամ առшջ, իսկ երկրորդ շшբաթից ՝ ճաշի գդալ, այնքшն ժшմանակ, մինչև խմեք երեք լիտր բանկш: Սш տևում է մոտ 3 ամիս: Ապրանքը բшվшկանին լավ համ ունի, այնպես որ մի անհանգստացեք: Նկատի ունեցեք, որ ստшմոքսի խшնգարում կարող եք զգալ, երբ սկսում եք այն ընդունել, բшյց այն շուտով կվերանա:
Ի դեպ, դուք պետք է հրաժшրվեք սուրճ, ալկոհոլային խմիչքներ, տապակшծ, ճարպոտ ու աղի ուտելուց: Պատրшստվшծ արտադրանքը օգնում է ազшտվել երիկամների և ձվարանների կիստшներից, փրկում է բшրորակ ուռուցքներից և պոլիպներից, մաքրում է արյունը և մшրմինը և կшնխում գանգրենայի զարգացումը: