Ցանկացած այգեգործ գիտի , որ դանդուռը շատ համառ և արագ տարածվող բույս է:
Որքան էլ պոկես, այնքան շատ է աճում և շուրջ 25 տարի կարող է աճել: Բայց դանդուռը ունի շատ օգտակար հատկություններ և հենց դանդուռի շնորհիվ կարելի է ազատվել մի շարք առողջոկան խնդիրներից:
Դանդուռը պարունակում է շատ վիտամիններ, հատկապես վիտամին А և օգտակար ճարպաթթուներ, նույնիսկ, երկաթ և կալցիում:
Դանդուռը նպաստում է սիրտ-ամոթային համակարգի լավ աշխատանքին: Այն խորհուրդ է տրվում հատկապես հիպերակտիվ երեխաներին նյարդային համակարգը հանգստացնելու համար:
Դանդուռի պատրաստման տարբեր եղանակներ կան, այն հիանալի է համադրվում մսային և ձկնային ուտեստների հետ:
Դանդուռը շատ հեշտ է պատրաստվում: Այն պետք է լավ լվանալ, թեթևակի խաշել, համեմել քացախով,սխտորով, աղով, կարելի է ցողել բուսայուղով:
Դանդուռը կարելի է տապակել:
Իսկ դուք ինչպե՞ս եք այն օգտագործում, եթե դժվար չէ կիսվեք ձեր բաղադարտոմսով: