Շատերը կարծում են, որ դանդուռը մոլախոտ է, բայց իրականում դանդուռը կարող է կանխարգելել քաղցկեղի առաջացումը և …

Ցանկացած այգեգործ գիտի , որ դանդուռը շատ համառ և արագ տարածվող բույս է:

Որքան էլ պոկես, այնքան շատ է աճում և շուրջ 25 տարի կարող է աճել: Բայց դանդուռը ունի շատ օգտակար հատկություններ և հենց դանդուռի շնորհիվ կարելի է ազատվել մի շարք առողջոկան խնդիրներից:

Դանդուռը պարունակում է շատ վիտամիններ, հատկապես վիտամին А և օգտակար ճարպաթթուներ, նույնիսկ, երկաթ և կալցիում:

Դանդուռը նպաստում է սիրտ-ամոթային համակարգի լավ աշխատանքին: Այն խորհուրդ է տրվում հատկապես հիպերակտիվ երեխաներին նյարդային համակարգը հանգստացնելու համար:

Դանդուռի պատրաստման տարբեր եղանակներ կան, այն հիանալի է համադրվում մսային և ձկնային ուտեստների հետ:

Դանդուռը շատ հեշտ է պատրաստվում: Այն պետք է լավ լվանալ, թեթևակի խաշել, համեմել քացախով,սխտորով, աղով, կարելի է ցողել բուսայուղով:

Դանդուռը կարելի է տապակել:

Իսկ դուք ինչպե՞ս եք այն օգտագործում, եթե դժվար չէ կիսվեք ձեր բաղադարտոմսով:

Կարող եք կիսվել սոց․ ցանցերում